·  TEL. 934 557 625 · EMAIL a8014012@xtec.cat
 · 

Activitats

Agència de Salut Pública


L'escola participa en el programa de "SALUT A L'ESCOLA" organitzat per l'Agència de Salut Pública.

Amb aquest projecte es vol donar rellevància a aspectes importants relacionats amb la salut (física, psicològica i emocional) a l'adolescència.

En concret la nostra escola participa al programa "CANVIS” que promou hàbits alimentaris saludables i la importància de l'activitat física en la salut. 

Dins d'aquest programa també treballem aspectes relacionats amb analitzar els canvis físics i emocional que experimentem durant aquest període de la nostra vida; com ens adaptem a ells i els vivim des d'una besant respectuosa i sense prejudicis ni condicionaments morals o estereotips. 

Per acabar el programa fem una reflexió sobre la influència de les pantalles i les xarxes socials en diferents àmbits de la nostra persona: autoimatge, estereotips, prejudicis, hàbits alimentaris, hàbits de descans, activitat física, etc.

Amb el treball d'aquest programa volem empoderar als nostres alumnes per a que siguin capaços de determinar quins hàbits ajudaran a tenir una bona salut i quina influencia tenen els missatges que reben des de la publicitat o les xarxes socials.

 
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es pic-canvis-1.jpg