·  TEL. 934 557 625 · EMAIL a8014012@xtec.cat
 · 

Activitats

Fundació Akwaba


Projecte COMunitats: relacions sostenibles a l'escola i al món" És una campanya d'educació per a la justícia global impulsada per la Fundació Akwaba. La proposta s'adreça principalment a l'alumnat i professorat de centres educatius, per a enfortir les comunitats educatives, a partir del treball al propi centre i el seu entorn local i comunitari, per tal de contribuir amb la justícia econòmica i social, incorporant, entre d'altres, un enfocament d'interculturalitat crítica.

L'objectiu principal és contribuir a generar comunitats educatives actives, crítiques i compromeses amb les desigualtats econòmiques i socials, les actituds discriminatòries i les diverses vulneracions vers les persones i el medi. Per assolir aquests objectius, en coordinació amb la comunitat educativa dels centres, es porten a terme formacions participatives, accions de recerca, artístiques i socioafectives sobre interculturalitat crítica i sostenibilitat econòmica i social, estructurades en dues fases.

 

 

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es pic-akwaba2.jpgLa imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es pci-akwaba.jpg

Enllaç a Fundació Akwaba