·  TEL. 934 557 625 · EMAIL a8014012@xtec.cat
 · 

Activitats

Coordinadora Geganters de Barcelona


EL PEÇA

Durant el primer trimestre del curs 2018-2019 tots els companys de l'escola vam participar en el disseny del nostre gegant. Primer de tot, vam fer un concurs de dibuix per decidir quina forma, colors i imatge ens agradaria que fos el Gengant del nostre cole. Es va fer una exposició de totes les creacions artístiques dels alumnes, tothom va podre veure-les i acte seguit es va votar individualment el que més agradava.  

Un cop vam tenir escollit el nostre Gegantó li vam buscar el nom que més li convenia, també es va fer mitjançant un concurs entre tots els alumnes i per aquest motiu es diu "EL PEÇA" perqué el seu tret característic és el cap en forma de peça de trencaclosques.

 

CURS 19-20: LA NOSTRA PRIMERA CERCAVILA A LES FESTES DE SANTA EULÀLIA!

QUÉ SON LES FESTES DE SANTA EULALIA?

Des de l'any 2004 que la Coordinadora de Geganters de Barcelona participa activament en l'organització de les Festes de Santa Eulàlia, la Festa Major d'hivern de la ciutat.

Els seus protagonistes indiscutibles en són els nens, recordant la història de Santa Eulàlia, la santa barcelonina que lluità defensant la seva ideologia.

Els actes que organitza la Coordinadora de Geganters de Barcelona són:

  • Mostra de gegantons i bestiari infantil i d'escola
  • Trobada de gegantons i bestiari infantil i d'escola
  • Ballada de gegantons

Que esdevenen tres dels actes que més afluència de públic barceloní i forani apleguen, havent esdevingut ja, en el seu curt temps de vida, actes consolidats i sense els quals no s'entendria la festa.

 

Enllaç a Coordinadora de Geganters de Barcelona

 

El nostre gegant, El Peça!

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es pic-peccca7a.jpg