·  TEL. 934 557 625 · EMAIL a8014012@xtec.cat
 · 

Activitats

NunArt Guinardó


NunArt Creacions és una associació cultural amb seu al barri del Guinardó i que es troba just a sota de la nostra escola.

L'espai NunArt Creacions té la voluntat d'oferir un espai expansiu, conscient i amable amb una activitat per totes les persones que vulguin experienciar diferents pràctiques de moviment i dansa.

Es per això que ja fa un parell d'anys fem un projecte de vídeodansa amb NunArt Creacions en el que un grup d'alumnes té la possibilitat de ballar amb ballarins i ballarines profesionals a l'hora que enregistrem la sessió per tal de realitzar posteriorment una peça de vídeodansa.

En aquest enllaç a la seva pàgina web podeu saber més de NunArt Guinardó

A  continuació en el vídeo següent podeu veure uns dels tallers de dansa que hem fet amb NunArt.

 

 

 

             La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_8093.jpg              La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_8096.jpg               La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_8097.jpg

 

Aquest vídeo que veureu a continuació és una col·laboració de l'Escola amb NunArt per a participar en el concurs "Reimagina't" de l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació. Vídeo que va guanyar un primer premi del concurs.